STOLLAR BOLLAR podcast

INSPELNING PÅGÅR

Tillsammans med med mina vänner och kollegor Björn Knutsson och Karin Blixt formar jag en podcast som kommer att publiceras under titeln STOLLAR BOLLAR.

Vi har arbetat tillsammans i teater och forskningsprojekt under Trixters paraply i Göteborg. Nu när vi lämnar vår fasta scen vill vi skapa ett nytt rum tillsammans och vi börjar online, i etern, i dina hörlurar, nära lyssnaren. Då musik och ljud likväl som samtal alltid varit en stor del både i vårt egna och vårt gemensamma skapande har vi bestämt oss för att pröva podformen, men inte som låtsasradio utan i en mer experimentell men samtidigt tillgänglig form.

Ljudskulptur, musik och nedslag i samtal är vår grundidé och ämnena vi intresserar oss för är lika gränslösa som osorterade:

Slask, teater, nakensnäckors parningsriter, dramaturgi, konst, sex, undergång, rus, återfödelse, litteratur, medvetande och omedvetande, samtidsfenomen som virus och politik, anatomi, kärlek, bakterier, återfödelse, religion, mode, magi och vår plats på den här planeten är några av de ämnen vi tänker bolla med varandra och med våra kommande gäster.

Första avsnittet släpps i vår. Mer info om datum kommer.